Kulinarne piątki

0

Kulinarne Piątki

Co tydzień nowy wpis kulinarny inspirujący do prostych, zdrowych i sprawdzonych dań, dobrej organizacji życia domowego, a także ciekawostki z zakresu zdrowego odżywiania. Zapraszam!

17 marca – Witamina D – w oczekiwaniu na menopauzę
24 marca – Obiad na każdą okazję
31 marca – Frytki – z czego powstają?
7 kwietnia – Pasztet drobiowy – kiedy ugotujemy rosół
14 kwietnia – Ziarna Turcji
21 kwietnia – Szybki obiad z włoską nutą
28 kwietnia – Sushi domowe
12 maja – Wrap – sposób na młodych
19 maja – Olej kokosowy – w kuchni i łazience
26 maja – Łosoś w szampanie
 2 czerwca – Patelnia – wiosenne porządki (w przygotowaniu)
 9 czerwca – Czystek i ostropest – super zioła! (w przygotowaniu)
16 czerwca – Kurczak we włoskich barwach (w przygotowaniu)
23 czerwca – Delikatna ryba po francusku (w przygotowaniu)

Comments

comments

Przekaż dalej

O autorze

Piszę od dawna i robię to z coraz większą przyjemnością. Ukończyłam ekonomię, ale życie pokierowało moją drogę zawodową w stronę dziennikarstwa, zarówno prasowego, jak i radiowego. Stanowi ono cały mój dorobek. Przez długi czas czułam się w tym zawodzie amatorką. Dzisiaj wiem, że to moje powołanie. Spełniam się pisząc na swoim blogu.

Dodaj komentarz